Foto's

Over Kos-Stad

Aegean View wordt omringd door een prachtig landschap met heuvels en heeft een schitterend uitzicht op zee. Het hotel ligt op 1,5 kilometer van het Psalidi-strand. In de directe omgeving ligt een groot aquapark. Tevens vindt u er een klein natuurgebied.
De hoofdstad van het eiland, Kos-stad, ligt op 2,5 kilometer afstand. Deze stad is prima te bereiken met de bus. Er is een bushalte op 100 meter van het hotel. Een belangrijke attractie in het centrum is de “plataan van Hippocrates”, de grondlegger van de geneeskunde. Een ander toeristisch hoogtepunt van de stad is de prachtige 14e eeuwse burcht. Maar ook een bezoek aan de oude Romeinse agora is aan te bevelen. Verder vindt u hier fraaie moskeeën met Oosterse minaretten welke een speciale sfeer aan de stad geven. Het centrum bestaat verder uit kleine straatje met winkeltjes en talloze gezellige bars en restaurants. Voor de stapliefhebber zijn er tal van uitgaansgelegenheden.
Verder beschikt de stad over 4 prachtige zandstranden. Het hele eiland Kos is een mooie mix van prachtige stranden en oude cultuur. De mooiste stranden vindt u bij Kardamena.
Ook is dit eiland zeer geschikt voor de fietsliefhebber. U vindt hier vele kilometers fietspad. Een bezoekje aan het thermaal bad Embros Thermé is een unieke ervaring. Dit is een zwavelbad in zee. Vanaf het eiland kunt u uitstapjes maken naar onder meer Bodrum in Turkije en naar de buureilanden Rhodos en Kalymnos.

Vergelijk Aegean View Aqua Resort bij 3 aanbieders Bekijk prijs