Beoordelingen van Aegean View Aqua Resort


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Familie Crouwel ● juni 2018

Hotel9
Kamer9
Service8
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment9
8.7

Fijn resort met vriendelijk personeel. Veel en mooie zwembaden. Het waterpark is leuk, maar vrij beperkt. Prachtige omgeving en uitzicht op Turkije. Alle drankje de gehele dag beschikbaar. Paradijs voor jonge kinderen.

Bij middag-aankomst is de keuken nog maar even open. Hapjes bij de poolbar vrij beperkt en snel op, vooral op de vertrekdagen.


Beoordeling door Yvonne ● april 2018

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Schitterend mooi aangelegd resort met verschillende zwembaden, inclusief een leuk waterpark voor de kinderen. Personeel was heel erg aardig en hulpvaardig. Bij problemen werd alles netjes opgelost. Huisje was mooi met een groot terras en een soort van privezwembad. Eten was heerlijk, genoeg, warm en voor ieder wat wils. De koks en obers deden ontzettend hun best om alles gladjes te laten verlopen. Ideaal was dat er een aantal keren per dag een shuttlebusje naar het centrum reed. De animatie was afwisselend en werd leuk gebracht door het animatieteam. Ook was er een leuke miniclub, waar de kinderen leerden dansen en volop konden knutselen. Elke avond lieten ze hun geleerde pasjes zien op de minidisco.

WiiFi was niet goed, met uitzondering van de receptie. Maar ook weleens rustig in de vakantie! ????
Vergelijk Aegean View Aqua Resort bij 3 aanbieders Bekijk prijs